top of page
Search

Simona Anaņiča: marš dejot!


Mācu dejot jau vairāk nekā 10 gadus, un vēl joprojām mani nepārstāj pārsteigt, kādu iespaidu dejošana atstāj uz cilvēkiem. Daži novērojumi:

- pirmīt kautrīga, nepārliecināta par sevi meitene tagad piesaista visu apkārtesošo vīriešu skatienus;

- pirmīt noslēgta būtne tagad labprāt dejo pirmajās rindās;

- meitene, kura vienmēr ir noliegusi savu ķermeni, tagad lielāko prieku gūst, izmēģinot jaunākās modes tendences, un pat uz deju nodarbībām nāk PAPĒŽOS!:);

- meitene, kurai pirmīt divi 45 minūšu treniņi aerobikas zālē šķita īsta elle, tagad nevar sagaidīt intensīvo deju nedēļu (15-25 deju stundas nedēļā);

- dažām gadās arī grūtākas dienas - stresa un pārdzīvojumu nomākta meitene knapi valda asaras, bet atrod sevī spēku ierasties uz nodarbību. Un tas mani patiesi pārsteidz - pēc nodarbības no zāles iznāk pilnīgi cits cilvēks - smaidīgs un spēcīgs. Viņa apzinās - lai arī kas dzīvē notiktu, tas, kas reiz šķita neizdarāms, tagad padodas bez liekām pūlēm. Tāpēc šodien neatrisināmais noteikti tiks atrisināts!

Domāju, arī uz mani DEJA un viss ar to saistītais, atstāj līdzīgu ietekmi:)

Tāpēc VISIEM iesaku - MARŠ UZ ZĀLI-DEJOT:))))) Deja dara brīnumus!

Saku arī visām/visiem, kuri aizrautīgi un bezbailīgi īsteno savus sapņus, izkāpj no savām "ērtajām, siltajām mājas čībiņām", lai mācītos ko jaunu (ne tikai deju), - jūs visi mani iedvesmojat rīkoties tāpat: riskēt un augt!

Deju studijas "Soul of Dance" vadītāja Simona Anaņiča

152 views0 comments
bottom of page