top of page
Search

Intensīvais kurss “Dance Storm 2015” aicina apgūt jaunākās dejas tendences


Vasaras izskaņā, no 31.augusta līdz 4.septembrim, studija “Soul of Dance” rīko intensīvo deju kursu “Dance Storm 2015”, kas 15 nodarbību jeb 22,5 stundu laikā sniegs ieskatu dažādos deju stilos un tehnikās, kā arī ļaus iepazīst jaunākās pasaules tendences. Deju kursa dalībnieki varēs uzlabot dejas tehniku, izkopt stāju, iepazīt labāk sevi un savu ķermeni. Pirmo reizi intensīvajā kursā izveidota īpaša programma tīņiem.

Deju kurss sniegs koncentrētu ieskatu plašā deju stilu klāstā. Nodarbības vadīs gan studijas „Soul of Dance” pedagogi, gan viespedagogi: Andris Bukolovskis (Broadway Jazz, Jazz Funk, Hip-Hop), Avikk Parkour (mūsdienu deju stilu mix), Snickers (House, Vogue Femme), Anastasiya (Dancehall, Waacking), Kārlis Grīnerts (Jazz, klasiskā baleta pamati), Kristiāna Cimermane (Jazz Contemporary), studijas “Soul of Dance” vadītāja Simona Anaņiča (mūsdienu deju stilu mix) un Mark (Marks Gerasimovs), kurš ar uzvaru kategorijā ‘Popping 2 pret 2’ nupat atgriezies no “Ghetto Games” festivāla Ventspilī.

Ideja rīkot intensīvo deju kursu radās pirms 8 gadiem, lai radītu alternatīvu deju nometnēm, jo ne visi var atstāt mājas uz nedēļu vai divām. Tāpēc intensīvais kurss notiek Rīgas centrā, liekot akcentu uz maksimālu zināšanu sniegšanu un deju stilu daudzveidību. Šādas koncepcijas priekšrocību jau ir novērtējuši tie, kas izvēlas apmeklēt pilnu kursu.

“Šodien, ja vēlies būt aktuāls un dejot mūsdienīgi, nepieciešams zināt daudz vairāk – gan deju stilus, gan tehnikas. Tas attiecas arī uz klasisko deju stilu piekritējiem – arī no džeza, laikmetīgās dejas un baleta dejotājiem šodien tiek prasīts daudz vairāk. Tāpēc es iedrošinu visus – gan profesionāļus, gan tos, kuriem šī būs pirmā deju pieredze. Ņemiet tik daudz, cik spējat šodien apgūt. Rīt jūs jau varēsiet vairāk, un tā katru dienu, vēl un vēl,” mudina deju apmācību studijas “Soul of Dance” vadītāja Simona Anaņiča.

Trīs no “Dance Storm 2015” pasniedzējiem nesen atgriezušies no deju nometnes Itālijā, kur mācījās pie pasaules līmeņa dejotājiem un pedagogiem, tai skaitā Yoshie (Japāna), Tony Tzar un Brian “Footwork” Green (ASV).

“Izmantojiet iespēju iegūt aktuālāko dejas informāciju. No sirds vēlu visiem, lai kāda arī būtu jūsu profesija vai darbības sfēra,- dariet to ar aizrautību un mīlestību un jūs katrs atklāsiet, cik radoši spējat būt,” saka Simona.

Nodarbības notiks mazās grupās – līdz 13 cilvēkiem, un tajās var piedalīties gan studijas „Soul of Dance” dalībniekiem, gan citiem dejas entuziastiem. Būs iespēja apmeklēt gan pilnu kursu, gan izvēlēties atsevišķas nodarbības.

Pieteikšanās kārtību, cenas un nodarbību grafiku meklē ŠEIT

41 views0 comments
bottom of page