top of page
Search

Beyoncé deju skolotājas audzēkne aicina uz Heels nodarbībām


Deju studija “Soul of Dance” no 6.oktobra piedāvā apmeklēt Heels Class nodarbības, attīstot savu sievišķību, ķermeņa kultūru un plastiku. Nodarbības vadīs valdzinošā Katrīna Jocus – dejotāja un horeogrāfe, kas mācījusies pie R’n’B zvaigznes Beyoncé kustību pedagoģes Danas Foljas (Dana Foglia).

Starptautiski pazīstamā dejotāja, horeogrāfe un pedagoģe Dana Foglia palīdzēja Beyoncé sagatavoties spožajai koncerttūrei “I Am….2009 Tour”, strādājot kā horeogrāfe-asistente un personīgi trenējot Beyoncé, bet iepriekš bijusi dejotāja viņas šovos. Savukārt rīdziniece Katrīna Jocus kļuva par vienu no 25 Eiropas dejotājiem, kurus Dana Foglia personīgi izvēlējās savai ‘mentorship’ programmai Londonā šā gada septembrī. Trīs nedēļu garumā Katrīnai bija iespēja pilnveidoties dejā un skatuves mākslā pie Danas un citiem viņas komandas pedagogiem.

“Šis projekts mani iedvesmoja, sniedza daudz pozitīvu emociju un sajūsmas. Paldies manai mīļākajai horeogrāfei par iespēju, lielisku atmosfēru un brīnišķīgu humora izjūtu,” saka Katrīna.

Nu Katrīna ir atgriezusies un Londonas un savu unikālo pieredzi ir gatava ienest arī nodarbībās. Heels Class (dejas uz papēžiem) apvieno sevī Jazz Funk, stripplastiku, aktiermeistarību un neizsmeļamu sievišķību, attīstot ne vien dejotprasmi bet arī lokanību un ķermeni kopumā.

Katrīna Jocus mācījusies Latvijas Kultūras koledžā, piedalījusies vairākās dejas izrādēs, “Catalyst Dance Group”, bijusi go-go dejotāja labākajos Rīgas naktsklubos. Ieguvusi arī deju pieredzi citās Eiropas valstīs un pilnveidojusies pie starptautiski pazīstamiem dejas guru.

Nodarbības notiks otrdienās un ceturtdienās plkst.19:00. Tiekamies 6.oktobrī plkst.19:00 deju studijā “Soul of Dance” (Ģertrūdes iela 101a). Līdzi jāņem sporta tērps un kurpes uz stabiliem papēžiem. Vietu skaits ierobežots, tāpēc iepriekš jāpiesakās: sofd@inbox.lv, tel. 26834382

Beyoncé un Dana Foglia

61 views0 comments
bottom of page