top of page
Search

"Dance Storm 2016" - lieliska iespēja mācīties pie labākajiem


Jauno mācību gadu deju studija “Soul of Dance” sāk ar intensīvo kursu “Dance Storm 2016”, kas notiks no 5. līdz 11.septembrim. Nedēļas laikā notiks 15 meistarklases, kas sniegs ieskatu dažādos deju stilos un tehnikās, kā arī ļaus iepazīst jaunākās pasaules tendences. Deju kursa dalībnieki varēs uzlabot dejas tehniku, izkopt stāju, iepazīt labāk sevi un savu ķermeni.

Deju kurss sniegs koncentrētu ieskatu plašā deju stilu klāstā. Nodarbības vadīs gan studijas „Soul of Dance” pedagogi, gan viespedagogi: Andris Bukolovskis (Broadway/Lyrical/Afro Jazz), Snickers (Afro House), Anastasiya (Dancehall), “Camelot Crew” dalībnieks Shaman (Soul Grooves/Breaking Basics), vērienīgajā Krievijas TV šovā “Tanci” redzētā rīdziniece Alina Mihailova (Twerk).

Ļoti apmeklētas solās būt plašu starptautisko pieredzi guvušo igauņu Rene un Carmel Koster horeogrāfijas un Vogue meistarklases sestdien, 10.septembrī. No Maskavas uz “Dance Storm” ierodas Waacking stila karognesējs Krievijā Ivan Tebenikhin – dejotājs, horeogrāfs un Krievijā vienīgā Waacking festivāla “Smack’n’Whack” organizators.

Studijas “Soul of Dance” vadītāja Simona Anaņiča intensīvā kursa noslēgumam piedāvās īpašu rozīni – sievišķīgu Heels nodarbību, kurai viņu iedvesmojusi nesenā sadarbība ar spožo Danielle Polanco, kas ir Beyonce, Dženetas Džeksones un Dženiferas Lopesas horeogrāfe.

Intensīvais deju kurss “Dance Storm” ir lieliska alternatīva deju nometnēm, jo notiek Rīgas centrā un ir piemērots tiem, kas strādā un mācās – meistarklases notiek darbdienu vakaros un brīvdienās.

Meistarklases notiks mazās grupās –13-15 cilvēku, un tajās var piedalīties gan studijas „Soul of Dance” dalībniekiem, gan citiem dejas entuziastiem. Būs iespēja apmeklēt gan pilnu kursu, gan izvēlēties atsevišķas meistarklases.

Vairāk informācijas par kursu, cenas un pieteikšanās kārtību meklē ŠEIT

90 views0 comments
bottom of page